Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/02/2016

Primer Fòrum Permanent de la Carta de Turisme Sostenible a la Masia Cabanyes

Es celebrarà aquest dimecres a partir de les 17 h

Des dels Parcs del Garraf, Olerdola i Foix s'està impulsant l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori disposa d'una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat i que ha estat elaborada en consens amb els agents del territori. Aquesta adhesió es fa a través un procés participatiu i de treball que ha de dur a terme el nostre territori. 

Un dels espais de treball és el "Fòrum Permanent", que ha de ser un espai per posar en comú i aprovar la feina feta pel Grup de Treball, i que ja ha començat a definir els principis fonamentals de la diagnosi. El Fòrum estarà integrat per representants dels sectors, entitats, empreses, administracions, etc, vinculades directa o indirectament amb el turisme del nostre entorn. 

Els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles i el Consorci, formem part del grup de treball CETS i conviden a tothom a participar al Primer Fòrum Permanent, que es celebrarà dimecres 17 de febrer a les 17 h a la Masia Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Al llarg de la reunió es tractaran qüestions com un breu recordatori del procès d'obtenció del CETS; les tasques dutes a terme fins el moment pel Grup de treball i la Secretaria Tècnica; l'aprovació de l'àmbit de la candidatura; i el treball de diagnosi de l'àmbit.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00