Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/02/2014

La Generalitat informa del concurs de licitació del projecte executiu de les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi

La regidora d'Educació valora positivament la concreció de la licitació de l'obra però mostra preocupació per l'alentiment del procés administratiu

La responsable de l'Àrea de Coordinació i Planificació escolar i adjunta a la delegada territorial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Mercè Julià, va explicar ahir dijous, 13 de febrer, a la comissió de seguiment Sant Jordi-Pasífae i a l'Ajuntament de la ciutat, les previsions en relació a la licitació del 'projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d'obra de l'ampliació a 2 línies + 6 aules de l'Escola Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú'.

Mercè Julià va confirmar que les demandes i millores requerides per la comissió de seguiment Sant Jordi-Pasífae han estat incorporades en el projecte, no obstant, el calendari previst, fa inviable tenir l'obra finalitzada al setembre de 2014, coincidint amb l'inici del curs vinent.

Així, el Departament d'Ensenyament va comunicar de manera oficial que per al curs 2014-2015 es mantindrà la situació de pròrroga actual, assumint la moció aprovada per unanimitat al Ple de l'Ajuntament de VNG que demanava "no efectuar cap trasllat mentre no haguessin finalitzat les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi".

La regidora d'Educació, Ariadna Llorens, que valora positivament la materialització que suposa la licitació de l'obra, també ha mostrat preocupació per l'alentiment del procés administratiu. I recorda "el compromís de la conselleria d'iniciar les obres el 2014". Així mateix, en la reunió de la comissió celebrada ahir es va demanar una atenció singular per a les quasi 30 famílies que l'any vinent tindran els infants escolaritzats en ambdós centres educatius.

La regidora d'Educació ha afirmat que "l'Ajuntament de la ciutat està al costat de les famílies i el Govern municipal continuarà treballant per garantir la finalització de les obres d'ampliació durant el curs 2014-2015".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00