Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2013

Nou horari de la deixalleria Punt Net

La deixalleria obre cada dia excepte els diumenges    La deixalleria obre cada dia excepte els diumenges

A partir d'avui la deixalleria ubicada a la ronda Europa obre al públic de dilluns a dissabte durant 7 hores

El 10 de juny, coincidint amb l'entrada en funcionament de l'horari d'estiu de la deixalleria Punt Net, l'equipament canvia el seu horari d'obertura al públic. Seguirà obrint de dilluns a dissabte matí i tarda, però amb un horari de 10 a 13h i de 16 a 19h. Els diumenges romandrà tancada.
Recordem que la deixalleria està oberta tot l'any, excepte el dia de Nadal, l'1 de gener i el dia de les Comparses.

La deixalleria és la instal·lació municipal on s'han d'aportar els residus que no són objecte de recollida domiciliària. L'usuari diposita personalment els residus en els contenidors adequats. Els materials que es recullen són entre d'altres, voluminosos, electrodomèstics, ferralla, olis, paper i cartró, envasos lleugers, vidre domèstic, vidre pla, bateries, piles, porexpan o restes d'esporga.

Pel que fa a la deixalleria mòbil, no canvia el seu horari normal. Els usuaris que no es vulguin desplaçar fins a la deixalleria de la ronda Europa i es vulguin desprendre de residus poc voluminosos, poden consultar els horaris i ubicació aquí.

Nou sistema per al marcatge de la targeta Punt Net

Recordem que els usuaris de la targeta Punt Net poden fer ara els marcatges a través d'un modern sistema informàtic amb les tauletes dels operaris de la deixalleria Punt Net i la deixalleria mòbil. Així, cada vegada que utilitzin la deixalleria, el sistema registrarà el marcatge mitjançant una tauleta, i aquest anirà directament al servidor de l'Ajuntament, on els usuaris registrats a la Carpeta Ciutadana el podran consultar.
Aquest nou sistema informàtic ha estat creat pel servei de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l'Ajuntament. D'aquesta manera es modernitza la recollida de dades, solventant els problemes que hi podia haver fins ara, quan es podien perdre dades o marcatges realitzats, un fet que afecta les bonificacions anuals de la taxa d'escombraries dels usuaris.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00