Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/01/2013

S'obre el termini per accedir a un pis de lloguer de protecció oficial de l'INCASOL a Vilanova i la Geltrú

habitatges al sector Llimonet       habitatges al sector Llimonet

Les sol·licituds es poden presentar a l'Oficina Local d'Habitatge i a l'OAC de l'Ajuntament de VNG

Fins al 28 de febrer poden presentar-se les sol·licituds per accedir a un dels 17 habitatges en règim de lloguer que l'Institut Català del Sòl té a Vilanova i la Geltrú. Les sol·licituds, en format d'instància, poden presentar-se a l'Oficina Local d'Habitatge de VNG, situada al carrer de Josep Llanza, 1-7, 2a planta i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, plaça de la Vila, 8.

Els habitatges estan destinats majoritàriament a parelles o famílies monoparentals ja que disposen d'una habitació i només hi ha disponible un habitatge de tres habitacions. Els pisos estan situats en diferents indrets de la ciutat i la titularitat jurídica dels mateixos recau en l'INCASOL.

En aquest sentit el l'Oficina Local d'Habitatge i l'OAC de l'Ajuntament de VNG únicament actuen com a registre de les sol·licituds i de la documentació requerida per tal d'optar a un d'aquestes habitatges. El lloguer dels habitatges oscil·la entre els 142 euros i els 255 euros, als quals caldrà afegir les despeses de comunitat i les repercussions de l'IBI i les escombraries.

Els contractes de lloguer d'aquests pisos tindran una vigència de cinc anys i es regiran per la Llei d'Arrendaments Urbans i per la normativa d'habitatges de protecció oficial.


Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00