Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2014

El Cicle de xerrades de l'IMET aborda en la darrera sessió de l'any l'educació emocional sistèmica

El cicle reprendrà les sessions a partir del gener de 2015

Una seixantena de persones van assistir a la darrera xerrada del Cicle de xerrades organitzat pel Servei d'Educació de l'Institut Municipal d'Educació i Treball. Aquest dimecres es va abordar com 'Aprendre a escoltar, la importància de l'educació emocional sistèmica' amb l'especialista en educació emocional, processos creatius d'educació i pedagogia sistèmica del centre ELNA, Cristina Farré.

Durant la presentació de la xerrada, la regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va destacar la tasca que realitza l'associació ELNA "col·laborant en la formació de professorat a través del Centre de Recursos Pedagògics". Segons la regidora Llorens, la participació de professionals de l'àmbit de l'educació en aquestes xerrades "permet aprendre i facilita eines i recursos per atendre als nostres infants".

Per la seva banda, la xerrada va posar de relleu la importància d'aprendre a escoltar i ser escoltats des de les primeres etapes de vida. En aquest sentit, l'educació emocional sistèmica pretén que les persones adquireixin un millor coneixement de les emocions pròpies i alienes, prevenint els efectes de les emocions negatives i desenvolupant habilitats per generar emocions positives.

El Cicle de xerrades de l'IMET es reprendrà amb una nova sessió el 29 de gener de 2015.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00