Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2013

La cursa 10km del 19 de maig ja porta més de 300 inscripcions

La inscripció s'ha ampliat fins a un límit de 970 participants      La inscripció s'ha ampliat fins a un límit de 970 participants

L'Ajuntament i el Club Atletisme AtletesVNG.org organitzen per segon any consecutiu la cursa de 10 quilòmetres

Quan falten encara 3 setmanes per la celebració de la 2a edició de la Cursa 10km VNG, ja han confirmat la seva inscripció més de 300 persones.
L'esdeveniment esportiu tindrà lloc diumenge 19 de maig a partir de les 9.30h a la façana marítima de Vilanova i la Geltrú, on es faran dues voltes a un circuit tancat de 5km, totalment asfaltat, i es cronometarà els atletes informàticament mitjançant un xip.

L'organització de la cursa ha incorporat diversos canvis per aquesta segona edició. En primer lloc, la sortida i l'arribada seran en el mateix punt, just davant la plaça del Port, enlloc de la plaça dels Pescadors. A més, el circuit ha estat homologat per un jutge de la Federació Catalana d'Atletisme, que n'ha certificat la distància. També s'ha incorporat un servei de massatges a la finalització de la cursa.
Destaquen entre aquestes novetats el fet que s'ha ampliat el nombre d'inscripcions fins a un màxim de 970 participants, i que tots els inscrits rebran quan recullin el dorsal la targeta Run Sports, que els permetrà fer compres a nombrosos establiments de Vilanova i la Geltrú durant el cap de setmana de l'esdeveniment amb un descompte especial.

Els participants disposaran de dos avituallaments, al quilòmetre 5 i a l'arribada, se'ls regalarà la bossa del corredor amb una samarreta tècnica, i participaran en el sorteig de material dels patrocinadors de la cursa.

Totes les persones que vulguin participar activament com a voluntaris d'aquest esdeveniment han d'assistir a la reunió informativa de dimecres 8 de maig a les 19h a la Casa Olivella.

Tota la informació de la cursa a la pàgina web http://www.cursa10kmvng.com, i el contacte per correu electrònic és info@atletesvng.org.

El Club Atletisme AtletesVng.org reuneix atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en les comarques del Garraf i del Penedès.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00