Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2014

La Zona Gastronòmica de la Fira de Novembre a la plaça de la Vila

Oferta gastronòmica, enològica i musical els tres dies de la fira

Una de les grans novetats de la Fira de Novembre de 2014 és el fet que la Zona Gastronòmica la trobarem a la plaça de la Vila. Sota l'organització de PIVSAM i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la gestió de Temps de Vi, es pretén posar en valor aquesta faceta tant vilanovina com és la gastronomia. Així doncs, gastronomia i comerç conviuran durant els tres dies de la Fira al bell mig de la ciutat ja que l'espai estarà compartit amb Viu Comerç.

La Zona Gastronòmica de la plaça de la Vila estarà oberta de divendres a diumenge de les 12 a les 15 h i de les 18 h fins a mitjanit, excepte diumenge que es tancarà a les 21 h.

A la Zona Gastronòmica hi haurà 10 expositors: Sushi Chef, La Casa dels Formatges, Summum (botiga / degustació delicatesen), Caravan Made, (Tastets, Txoko, La Sidreria) compartint un estand, Maset del Lleó, Associació El Singlot, i l'Associació Formativa Temps de Vi.

L'espai funcionarà amb tiquets que es podran adquirir prèviament a les dues taquilles que a tal efecte s'instal·laran a la plaça de la Vila.

Tiquets Beguda i Copa (Copa Riedel i 3 degustacions de beguda) a 8 €
Tiquets Beguda i Menjar (Copa Riedel, 2 degustacions de menjar, i 2 degustacions de beguda) a 12 €
Tiquet Menjar (2 degustacions de menjar) a 6 €
Tiquet de Beguda (4 degustacions de beguda) a 6 €

Però això no es tot. També s'ofereix la possibilitat de participar a dos tastos que es faran a la Sala Noble de la Casa Olivella, a la plaça de la Vila. El primer, dissabte a les 19.30 h proposarà un "Recorregut pel Garraf" gràcies a la col·laboració dels Viticultors del Massís del Garraf. El tast estarà dirigit i comentat pel sommelier vilanoví Oscar Villagarcía. Diumenge, a les 19 h es farà el "Tast de Temps de Vi 2014”" on es podrà tornar a tastar una interessant mostra dels cellers participants a l'edició d'enguany de la fira Temps de Vi. El preu de cada tast és de 10 euros i cal inscriure's prèviament a les taquilles de la plaça de la Vila

No faltaran tampoc les actuacions musicals els divendres, de les 21 h fins a mitjanit de "Cheeky Jazz", i dissabte de les 21,30 h fins a mitjanit de "Tamborln - Groove". Ambdues, formacions musicals vilanovines

Finalment, dissabte al voltant de les 19 h, l'Espai Gastronòmic acollirà la Mostra de Cuines de l'Eix Diagonal, on els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada i Manresa, oferiran als presents una bona mostra dels millors plats de cada vila.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00