Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2013

Baixen els accidents amb nens i nenes implicats

La primera classificada es va endur una bicicleta de premi      La primera classificada es va endur una bicicleta de premi

Cloenda del curs d'educació viària a les escoles impartit per la Policia Local, amb la participació de 2.450 infants

2.450 nenes i nenes de les escoles de VNG han participat al llarg del curs en les activitats d'educació viària organitzades per la Policia Local. Dissabte es va fer la jornada de cloenda, que va comptar amb la participació de 72 representants dels centres de primària de la ciutat.

Laura Gonzàlez, de l'escola Ginesta, va ser la primera classificada, i es va endur com a premi una bicicleta. El segon lloc va ser per a Jan Romagosa, de l'escola Llebetx, el tercer per Pau Rodríguez, de la Ginesta i el quart per Asier González, de l'Aragai. 


Parc trànsit 2

La jornada de cloenda va consistir en una prova pràctica al parc de trànsit de la plaça de la Sardana i en una prova teòrica.

La Policia local de Vilanova i la Geltrú porta una trentena d'anys fent educació viària als centres escolars de la ciutat. El cap de la Policia Local, Dionís Ginés, va destacar en el lliurament de premis el descens dels accidents amb nens i nenes involucrats.

La regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, va felicitar els participants a la jornada de cloenda i els va agrair la seva participació.

El lliurament de premis es va dur a terme al centre cívic la Sardana, on tots els 72 nens i nenes va rebre un obsequi per haver pres part en l'activitat. Àlbum de fotos AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00