Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/05/2015

El parc de Baix-a-mar s'omple d'activitats en la XII Festa per una Societat Inclusiva

La Plataforma per una Escola Inclusiva i la Coordinadora per una Societat Inclusiva van organitzar aquesta festa que es va iniciar amb una cercavila des de la plaça de la Vila al parc de Baix-a-mar

Amb una cercavila des de la plaça de la Vila fins al parc de Baix-a-Mar infants i joves d'esplais i entitats de Vilanova i la Geltrú i la comarca del Garraf van celebrar la XII Festa per una Societat Inclusiva. Organitzada per la Plataforma per una Escola Inclusiva i per la Coordinadora per una Societat Inclusiva la festa va comptar amb activitats lúdiques, exhibicions castelleres i de falcons, tallers, batucades, actuacions musicals i la lectura d'un manifest a favor de la societat inclusiva. 

societat inclusiva 2

Amb el lema ‘Junts podem canviar el món' la dotzena edició d'aquesta festa va aplegar més de dues-centes persones a la capital del Garraf. A partir de les 20 h, es va dur a terme la cloenda, que va comptar també amb el cantautor Pep Sala actuant com a padrí d'aquesta trobada festiva. Donant suport a la plataforma i a la coordinadora van assistir a la festa l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i les regidores d'Educació, Ariadna Llorens i Serveis Viaris, Glòria Garcia, així com el regidor del Grup Municipal del PSC, Juan Luís Ruiz.

La Plataforma per una Societat Inclusiva i la festa compten amb el suport de diverses institucions i organitzacions de la ciutat i de la comarca, entre les quals hi ha l'Ajuntament de la Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00