Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/06/2013

Raimon en concert a Vilanova i la Geltrú

Raimon Raimon

La nova temporada del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà vindrà carregada de bones ofertes i es presentarà aquest setembre

La nova temporada del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà es presentarà el proper 16 de setembre i omplirà de bones ofertes aquests equipaments culturals municipals durant els mesos d'octubre a gener amb propostes de teatre, dansa i música.

Aquesta temporada estable oferirà espectacles per a tots els gustos i tots els públics, tenint en compte diferents disciplines artístiques i diferents formats. Sempre sent, tots ells, espectacles de gran qualitat artística.

Una de les propostes destacades de la nova temporada serà el concert que oferirà Raimon a l'Auditori Eduard Toldrà. Raimon en concert – Espriu en el record és el recital que Raimon proposa al públic de Vilanova i la Geltrú el dia 25 de gener.

El concert constarà de dues parts. Una primera amb cançons des d'Al vent, escrita en 1959, passant per cançons tan conegudes com Diguem no, Jo vinc d'un silenci i Veles e vents, fins a Punxa de temps i d'altres cançons del CD Rellotge d'emocions. I una segona part del concert centrada en cançons sobre poemes de Salvador Espriu, coincidint amb la celebració de l'any Espriu.

Tot i que en els recitals que Raimon ha fet al llarg de tots aquests anys no ha deixat mai de cantar alguns dels poemes de Salvador Espriu musicats per ell, el músic vol presentar al públic de Vilanova i la Geltrú una selecció de les Cançons de la roda del temps, d'alta poesia lírica, i alguns dels poemes més directament lligats a les vicissituds de la societat catalana com a poble.

La venda d'entrades de la nova temporada es farà a partir del mes setembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00