Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/08/2015

Vilanova i la Geltrú, protagonista del programa Salpem! d'aquest diumenge

El magazín d'estiu de TV3 dedica el programa del dia 23 íntegrament a la nostra ciutat

Aquest diumenge Vilanova i la Geltrú serà la protagonista íntegre del programa Salpem!, el nou magazín d'estiu de TV3 promogut per l'Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya (AENC).

El capítol té per objectiu mostrar als possibles visitants de la ciutat tot el potencial de Vilanova i la Geltrú i la seva Estació Nàutica, i divulgar els atractius turístics, esportius, culturals, gastronòmics i socials de la seva zona d'influència.

Aquest és un programa d'entreteniment que tracta de manera atractiva qüestions relacionades amb el mar i amb les activitats lúdiques que s'hi practiquen. Condueix el programa la reportera Marta Gibert, qui fa vuit travessies pel litoral acompanyada d'un convidat amb vincles directes amb cadascun dels indrets. L'espai inclou també diversos reportatges sobre els atractius turístics, esportius, culturals, gastronòmics i socials de la zona.

Alguns dels personatges que acompanyen la reportera en els recorreguts marítims són Arturo Gaya, també conegut com a Quico el Célio; el Mag Lari; Núria Solé, periodista i presentadora de TV3; l'actor Toni Albà; Bernat Costa, el doble oficial de Johny Deep; Lluís Llach; Gemma Nierga, i Cèlia Vela, dissenyadora de moda.

En el magazín es veuen imatges dels ports i del litoral captades amb dron, i en la majoria de reportatges l'espectador té una visió molt subjectiva de les activitats nàutiques a l'estar fets en primera persona.

La gastronomia també té una part molt important en el programa. S'han buscat persones i plats emblemàtics de cada zona. I també la música hi té el seu paper, ja que totes les cançons que se senten en el programa tenen a veure amb motius mariners.

El magazín es compon de 8 capítols, d'aproximadament 25 minuts de durada, que s'emeten els diumenges a partir de les 20.25 h. Cadascun dels 8 capítols se centra en una estació nàutica de Catalunya: Sant Carles de la Ràpita, Costa Daurada (2 capítols), Vilanova i la Geltrú, Santa Susanna, Sant Feliu de Guíxols, L'Estartit i Roses.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00