Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/09/2015

Juan Luís Ruiz i Neus Lloveras valoren els primers 100 dies

 L'alcaldessa, Neus Lloveras i el portaveu del Govern, Juan Luís Ruiz      L'alcaldessa, Neus Lloveras i el portaveu del Govern, Juan Luís Ruiz

El govern destaca accions que prioritzen l'atenció a les persones com el Pacte social i mesures per disposar de més habitatges

El govern de VNG ha fet valoració dels primers 100 dies de govern d'aquest mandat, amb Convergència i Unió i Partit dels Socialistes de Catalunya al capdavant. El primer tinent d'alcalde i portaveu del Govern, Juan Luís Ruiz, qualifica la tasca duta a terme com a positiva, "s'ha evidenciat que és un govern fort encara que sigui en minoria, hem anat tirant endavant projectes". Ruiz va recordar les prioritats marcades en el pacte de govern: l'atenció a les persones i l'enfortiment del teixit econòmic i va assenyalar que les primeres accions del govern havien estat en aquesta línia. "Treballem per sortir de la crisi en igualtat d'oportunitats sense deixar ningú enrere, hem fet la primera reunió pacte social que es traduirà en un pla de xoc".

L'alcaldessa, Neus Lloveras, va destacar algunes accions en el terreny de l'habitatge, com la sanció a entitats bancàries per tenir pisos desocupats. “Per una banda estem contents que s'hagin fet els tràmits i posat multes, però lamento que haguem hagut d'arribar a sancions”. L'alcaldessa espera que aquestes mesures canviïn l'actitud de les entitats bancàries, "necessitem més habitatge social i les entitats continuen posant-ho molt difícil." L'Ajuntament té 450 expedients oberts per pisos desocupats i "no hem detectat un canvi de tendència general" explica Lloveras.

En la valoració global dels primers 100 dies, l'alcaldessa va recordar que el pacte de govern es basa en un full de ruta amb un objectiu comú, "generar riquesa i ocupació a Vilanova i la Geltrú". Lloveras creu que "estem creant les condicions per fer un pas endavant, la nostra ciutat esta preparada, podrem acabar de consolidar la posició de VNG com ciutat mitjana important dins del país."

Sobre les prioritats en els propers mesos, el portaveu del govern va avançar que es visualitzaran en la proposta de pressupost per al 2016, "sobretot el pla de xoc, la prioritat és el pla de xoc".

El govern ha elaborat un document on recull les accions destacades que s'han dut a terme en els primers 100 dies de govern referenciades a l'acord que van signar les dues forces polítiques a l'inici del mandat. El document també recull algunes accions a dur a terme en els mesos vinents.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00