Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/03/2013

Del 9 al 12 d'abril torna la fira Zona Educació: sortides educatives i professionals del Garraf

La fira també ofereix orientació educativa professional.     La fira també ofereix orientació educativa professional.

La plaça de la Vila tornarà a acollir l'oferta formativa d'ensenyament postobligatori de la comarca

Escollir la millor opció formativa després de l'Educació Secundària Obligatòria pot ser un element determinant a l'hora d'accedir al mercat laboral. Amb l'objectiu de facilitar l'ampli ventall d'opcions formatives amb què compta Vilanova i la Geltrú i la comarca, del 9 al 12 d'abril tindrà lloca Vilanova i la Geltrú la tercera edició de la fira Zona Educació: sortides educatives i professionals del Garraf.

Enguany a més de la fira també hi haurà altres actes previs que es realitzaran el 9 i 10 d'abril. La fira Zona E està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant l'anomenada Comissió Zona E on s'inclouen representants del món educatiu de la ciutat. En la tercera edició de la fira s'hi podran trobar estands dels centres educatius i de les entitats que ofereixen tot tipus de formació a la nostra comarca: diferents batxillerats, cicles formatius, programes de qualificació professional inicial, formació ocupacional, estudis universitaris, d'idiomes, formació contínua, etc.

A més dels estands dels centres i organitzacions, també hi haurà informació i orientació educativa i professional per part de tècnics/ques de l'Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica del Garraf, de l'Oficina Jove Garraf i de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00