Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/02/2016

Els alumnes del PFI adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic seran els encarregats de dissenyar i muntar l'estand de la Fira Zona E

Enguany la Fira Zona E serà els dies 14 i 15 d'abril Enguany la Fira Zona E serà els dies 14 i 15 d'abril

Aquests programes de l'IMET treballen sota el lema 'Tots iguals, tots diferents'

Sota el lema Tots iguals, tots diferents, els alumnes del PFI adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic seran els encarregats de dissenyar i muntar l'estand pels programes PTT i PFI de Vilanova i la Geltrú a la propera edició de la Fira de l'educació Zona E. Així, els programes PTT (Pla de Transició al Treball) i PFI (programes de Formació i Inserció) tindran novament estand.

El disseny de la parada formarà part del projecte Integrat del Curs PFI Adaptat (nois i noies que tenen un grau de discapacitat que no els permet seguir un PFI ordinari), el que portarà als alumnes a informar-se sobre la finalitat de la fira i dissenyar un espai on quedin representats tots els cursos que conformen aquests programes. Després de la primera reunió amb les tutores de tots els cursos, ja s'ha triat un lema prou representatiu i significatiu: Tots iguals i tots diferents.

La fira Zona-E se celebrarà enguany els dies 14 i 15 d'abril. Té entre els seus objectius donar a conèixer als nois i noies que estan cursant Educació Secundària Obligatòria (ESO) tot el ventall de possibilitats que tenen al seu abast per tal de continuar amb la seva formació. Els programes PTT i PFI i PFI Adaptat formen part d'aquestes opcions.

El curs PFI Adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic està autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es porta a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00