Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/10/2012

Quarta edició del Blanc Festival del Disseny Gràfic el 2 i 3 de novembre

 Raül Ramos, David D'Eboli i Gerard Figueras Raül Ramos, David d'Eboli i Gerard Figueras

Es celebrarà a l'auditori Eduard Toldrà amb accions a l'Escola Municipal d’Art i Disseny i a La Sala

El 2 i 3 de novembre torna, en la seva quarta edició, el Blanc Festival de disseny Gràcfic de Catalunya a Vilanova i la Geltrú. Podeu trobar tota la informació a la seva pàgina web http://blancfestival.com/blanc2012/ 

També podeu consultar el dossier de premsa complet a http://www.vilanova.cat/doc/doc_22825449_1.pdf

A la presentació de l'edició 2012 del Blanc, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Gigueras, explicà que aquesta esdeveniment "s'ha consolidat com un referent de país. És un espai d'intercanvi i de creació que creix any rere any i que compta amb el suport institucional ja que acull a creadors d'arreu i posiciona a la ciutat en el món del disseny a nivell internacional."

Els organitzadors dels festival, Raül Ramos i David d'Eboli, han volgut destacar que a més de les activitats que es faran a la sala gran de l'auditori, també hi haurà propostes noves al hall de l'edifici amb el Mercat d'Autor, o el workshop a l'Escola Municipal d'Art i Disseny, o l'exposició "La Immaculada" a La Sala, el Blanc Per d'Eboli "el Blanc Festival s'està consolidant a l'estat espanyol com una oferta de qualitat que ja l'any passat va atraure un 700 assistents i enguany preveiem incrementar aquesta xifra". Per la seva banda, Raül Ramos va explicar que un dels grans reptes d'enguany per a l'organització "ha estat el de tractar la qüestió dels autoprojectes. Em aquest temps de dificultats pot resultar molt estimulant cercar altres formes de negoci."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00