Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2016

Es presenta el GEX Club Ciclista

La regidora d'Esports, Blanca Albà, amb Jaume Sellés, president del GEX Club Ciclista La regidora d'Esports, Blanca Albà, amb Jaume Sellés, president del GEX Club Ciclista

La nova entitat esportiva, amb seu a Vilanova i la Geltrú, tindrà seccions de BTT i de ciclisme en carretera.

Divendres es va presentar a la ciutadania el GEX Club Ciclista. Una nova entitat esportiva, amb seu a Vilanova i la Geltrú, dedicada a les persones a qui els agrada el món de les dues rodes. Dins els seus objectius hi ha el foment de la pràctica del ciclisme en totes les seves modalitats, i per a totes les edats.

Segons els responsables de l'entitat, el ciclisme és una eina de desenvolupament físic de les persones, però també representa una eina de creixement, de formació, educació, repte i superació mitjançant valors com el compromís, el sacrifici, la feina en equip, l'esforç personal, l'aprenentatge i la superació.

L'acte de presentació es va fer a la sala polivalent de l'Estadi dels Alumnes Obrers, en presència de la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà. A banda de donar a conèixer les singularitats i objectius del club, es va presentar el projecte ROM2016. Una innovadora iniciativa que incorpora tres proves de ciclisme en les modalitats de Resistència, Orientació i Marató. Les tres proves estan incloses dins el calendari Reptes2016, que edita la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i són les següents:

- 1a Cursa de Resistència BTT ( 8 de maig) - vídeo promocional
- 1a Cursa d'Orientació BTT (7 d'agost)
- 3a Garraf Extrem. Marató de Muntanya ( 6 de novembre)

Dins els objectius del GEX Club Ciclista, hi ha el fet de poder formar una escola de ciclisme per tal de poder crear una base sòlida d'aquest esport.

Com a nota a destacar de l'acte, esmentar que la presentació es va retransmetre en directe en streaming, per tal que els patrocinadors ho poguessin seguir per internet.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00