Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/05/2016

La música i la fotografia, protagonistes aquest cap de setmana

Queden poques entrades per al gospel de The sey sisters          Queden poques entrades per al gospel de The sey sisters

La proposta d'espectacles comença dijous amb una nova edició del 'Parlem de música', amb David Puertas

L'Associació Musical Eduard Toldrà organitza per a aquest dijous una nova edició del Parlem de Música vinculada al concert que es farà l'endemà divendres a l'Auditori de Barcelona. Es tracta d'un col·loqui amb David Puertas sobre "La Simfonia Leningrad de Xostakóvitx". Una sessió gratuïta que començarà a les 9 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà, on aquest expert parlarà del concert de l'OBC a Barcelona.
Després de debutar al capdavant de l'OBC la temporada passada amb un gran èxit dirigint la Simfonia núm. 11 de Xostakóvitx, el director rus Vassily Sinaisky torna a l'Auditori de Barcelona, aquest cop amb la Setena, la simfonia dedicada a Leningrad, composta mentre la ciutat encara era assetjada pels alemanys.
L'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de bus i entrades per anar a aquests concerts. Per a més informació podeu escriure al correu electrònic secretaria@camerataeduardtoldra.cat

Divendres la proposta cultural ens arriba de la mà del Centre d'Art Contemporani La Sala, que inaugura l'exposició "Miquel Galmes, compromès amb la fotografia".
Notícia relacionada

I diumenge és el torn de la música gospel, amb el grup The sey sisters, que arriben a l'Auditori amb l'espectacle "El color del Gospel", una agradable fusió de l'ànima gospel i de l'esperit africà.
The Sey Sisters són tres germanes, Edna Sey, Kathy Sey i Yolanda Sey, que actuen juntament amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé.
Sota aquest nom s'amaga un espectacular trio de veus negres, un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment, més aclamat per la crítica i amb més projecció internacional de l'actualitat.
Aquest trio de veus femenines ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins al soul i la música africana, uns cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l'esperança en el futur.

L'espectacle començarà a les set de la tarda, i queden poques entrades disponibles. Si en voleu comprar, ho podeu fer a www.auditoritoldra.cat

Prèviament, diumenge al matí, les germanes Sey oferiran al mateix Auditori un taller de gospel. Les places són limitades i ja s'han exhaurit.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00