Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/05/2013

Les negociacions aconsegueixen aturar la vaga de la neteja i la brossa

Durant tot el dia el govern municipal ha mantingut converses amb els grups de l’oposició, l’empresa i els representants dels treballadors de Valoriza

Les converses entre l'empresa, els treballadors i l'Ajuntament han aconseguit aturar la convocatòria de vaga per dilluns.

Davant del conflicte obert en relació amb l'empresa concessionària de neteja i recollida d'escombraries Valoriza i els seus treballadors, el govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha convocat aquest matí tots els grups municipals amb l'objectiu d'establir un criteri de negociació amb l'empresa, per tal d'ajustar el contracte en les condicions de no afectació als llocs de treball.

De resultes d'aquesta reunió, l'equip de govern ha mantingut converses posteriors amb l'empresa i els comitès d'empresa, per tal d'evitar que el conflicte derivés cap a una situació perjudicial per a la ciutat, com podria ser una vaga. 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja ha requerit diverses accions a l'empresa, que finalment les ha acceptat i els treballadors han decidit suspendre la vaga anunciada pel proper dilluns.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00