Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2016

Es posa en marxa la llar-residència del TEGAR a Les Roquetes

Imatge de l'interior de la llar-residència       Imatge de l'interior de la llar-residència

Aquest mateix cap de setmana ja entrarà en funcionament aquest nou servei que complementarà la llar-residència que el TEGAR té a Vilanova i la Geltrú

A partir d'aquest cap de setmana es posa en marxa la nova llar-residència de Les Roquetes per als usuaris i usuàries de la Mancomunitat TEGAR. Segons ha informat la gerència del servei mancomunat la llar-residència entrarà en servei de forma gradual i progressiva, ja que és una apertura provisional, fins a acollir a les 12 persones usuàries que seran ateses en aquest nou servei tan bon punt la Generalitat acabi el procés de concertació.

L'entrada en funcionament de la nova llar-residència està destinada a acollir persones amb discapacitat, complementant el servei que la Mancomunitat TEGAR ja presta a través de la llar-residència que hi ha al carrer dels Estudis de Vilanova i la Geltrú. La voluntat del centre mancomunat i dels ajuntaments que conformen la Mancomunitat TEGAR és donar resposta a les inquietuds de les famílies dels usuaris a l'hora de garantir en el futur la cura dels seus fills i filles amb discapacitat en un entorn residencial amb suport però gaudint de certa autonomia.

Actualment el TEGAR atén en el seu servei de residència fins a 49 persones i amb l'entrada de la nova llar de la Roquetes es podrà atendre fins a 61 persones amb discapacitat. Cal tenir en compte que aquest és un servei que atén les persones amb discapacitat les 24 hores dels 365 dies de l'any.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00