Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/10/2016

Nou cicle de xerrades a l'IMET de suport a la tasca educativa de famílies i professionals

La primera sessió, dijous 27 d’octubre, parla de l'ús de les xarxes socials per part dels adolescents

 L'Institut Municipal d'Educació i Treball, IMET, inicia un nou cicle de xerrades amb una sessió dedicada a la comunicació a les xarxes socials entre adolescents. El psicòleg Jordi Morquillas i l'especialista en comunicació social Yolanda Fajardo parlaran el dijous, 27 d'octubre, de la “Comunicació adequada entre els adolescents a l'entorn 2.0”.

L'objectiu de la primera xerrada és ajudar les famílies i els docents a acompanyar els adolescents en el camí cap a un ús adequat dels entorns 2.0, prevenint l'aparició de conflictes com el ciberbullying, la violència de gènere o el grooming. Les persones assistents rebran pautes i indicacions des del punt de vista de la comunicació i també des de la psicologia.

Els experts parlaran de quin ús fan els joves de les principals xarxes socials, com podem detectar si la comunicació que manté l'adolescent a l'entorn 2.0 està generant algun conflicte, què cal fer quan el nostre fill pateix els conflictes i què fer si el nostre fill és l'origen, o participa, del conflicte.

Per assistir a la xerrada cal fer inscripció prèvia. Més informació al web de l'IMET www.imet.cat

La finalitat del cicle de Xerrades és abordar temes relacionats amb l'educació, proporcionant informacions, recursos i suport a la tasca educativa de les famílies i dels professionals. Va adreçat a pares i mares i a qualsevol persona interessada amb el tema, com ara AMPAs, professorat, psicòlegs i pedagogs, entre d'altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00