Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2016

La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament es reuneix amb l'alcaldessa de la ciutat, el regidor d'Educació i amb representants de l'escola l'Arjau

La reunió s'ha celebrat a l'Ajuntament   La reunió s'ha celebrat a l'Ajuntament

La direcció del centre educatiu, membres de l'AMPA i el president de l'AV de Mar traslladen les seves sol·licituds a la representant de la Generalitat

Aquest migdia s'ha celebrat una nova reunió entre l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Educació, Joan Martorell, amb la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Barcelona Comarques, Lluïsa Nicolau, per tractar la qüestió de la reducció d'un grup de P3 a l'escola l'Arjau per al curs vinent. En aquesta ocasió també han estat presents a la trobada els representants de la direcció del centre, membres de l'AMPA i el president de l'AV de Mar, tal i com s'havia acordat en la darrera reunió.

Durant la sessió, l'escola ha traslladat les seves peticions a la directora dels SSTT d'Ensenyaments, centrades principalment en la demanda d'una possible reducció de ràtios, el manteniment de recursos escolars a l'escola i la possibilitat de no renunciar a aquest grup de P3 en concret. Els representants de l'AMPA han fet a mans de Lluïsa Nicolau 371 noves signatures de suport a l'escola, que s'adjunten a les més de 1.370 que ja havien lliurat en el seu moment.

Per part de Lluïsa Nicolau, aquesta ha insistit en el fet que, amb la baixa preinscripció que hi ha hagut, no es pot mantenir aquest curs de P3 per al 2016/2017, tot i que per al proper any, si augmenta el nombre de preinscripcions, es podrien ofertar novament els dos grups. També s'ha posat sobre la taula el fet que l'Arjau és l'escola de referència al barri de Mar. Així mateix, la directora dels SSTT ha manifestat el compromís de mantenir al centre educatiu el Tècnic d'Educació Infantil (TIC), que dóna reforç al grup de P3, i que es mantindran els recursos de l'escola tot i aquesta reducció temporal de grups.

Des de l'Ajuntament, es valora molt positivament la trobada entre els diferents agents implicats en aquesta qüestió. Per Joan Martorell, regidor d'Educació, "és important que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat hagi pogut conèixer de primera mà la situació i hagi pogut contrastar opinions. Per nosaltres seria ideal poder reduir les ràtios, però aquest és un tema d'àmbit supralocal, en el que no hi podem fer res més. D'altra banda, mantenim l'esperança que per al proper curs es puguin ofertar novament els dos grups de P3".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00