Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/04/2013

La Generalitat estudia una reducció del peatge de la C-32

Peatge C-32 Peatge C-32

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va assistir ahir a una reunió del conseller Santi Vila amb alcaldes de municipis del Garraf i el Baix Penedès

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya presentarà abans de l'estiu una proposta de rebaixa del peatge a l'autopista la C-32. Així ho va explicar ahir a la tarda el conseller Santi Vila als alcaldes i alcaldesses Vilanova i la Geltrú, Sitges, Canyelles, El Vendrell, Calafell i Cunit.

L'alcaldessa de la capital del Garraf, Neus Lloveras, ha valorat molt positivament aquest anunci del conseller, que denota "sensibilitat envers el greuge que pateix el nostre territori i una plena disposició de la conselleria de buscar una solució, juntament amb la concessionària". Tal com ha explicat l'alcaldessa, el departament ja ha començat a estudiar diferents opcions i ahir els van mostrar "números fets". Amb tot, es preveu que una proposta concreta arribi abans de l'estiu, amb l'objectiu "d'abaratiment màxim".

En aquest sentit, els representants municipals van insistir en la necessitat d'una "reducció substancial", ha manifestat Neus Lloveras, tant per treure cost als desplaçaments dels residents de les dues comarques, com per guanyar competitivitat: "Tots els municipis ens estem movent molt per atreure empreses, captar inversors. Estem molt ben comunicats, però aquest peatge tan elevat ara mateix és una barrera a l'hora de dinamitzar l'activitat econòmica". L'alcaldessa ha remarcat també que per primera vegada totes dues comarques vagin juntes en aquesta reivindicació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00