Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/11/2015

El Cor del Pompeu celebra el seu 10è aniversari fent un 'flasmob' per diverses places de la ciutat

Actuació del cor a la plaça de la Vila Actuació del cor a la plaça de la Vila

Coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, els alumnes han volgut ser partícips de les diverses activitats que es preparen pels 75 anys de l'escola Pompeu Fabra

Aquest dilluns, la coral El cor del Pompeu ha sortit al carrer per celebrar el 10è aniversari de la formació, i ho han fet realitzant un flashmob a diversos escenaris de la ciutat, com la plaça del Mercat, la plaça de la Vila, la rambla Principal i la plaça de les Neus. D'aquesta manera, el cor, format per alumnes voluntaris de sisè de l'escola Pompeu Fabra, s'ha volgut adherir a la celebració de la diada de Santa Cecília, patrona dels músics, i a les activitats que està preparant l'escola per commemorar el seu 75è aniversari.

La voluntat del centre és, al llarg del curs, anar organitzant diferents activitats per commemorar l'aniversari. Una foto aèria de l'escola amb els nens al pati formant un 75 gegant, un mural al vestíbul de l'escola, una pancarta a la façana de l'edifici, un libup amb totes els nens i nenes per tota l'escola, una samarreta commemorativa o un audiovisual amb fotos antigues i més noves són algunes de les idees en què s'està treballant. El punt final de la celebració és previst per al dia 29 de maig, quan es realitzarà una gran festa oberta a tothom qui hagi passat per l'escola aquests 75 anys, alumnes, pares, mestres i tothom qui s'hi apunti.

Per poder realitzar l'audiovisual de la història del centre, la Direcció demana la col·laboració de les famílies que estan o que han passat per allí al llarg de tots aquests anys. Imatges de l'escola i de les seves activitats que abracin aquests 75 anys, sobretot dels primers 50 anys es poden portar a la Secretaria, on s'escanejaran i es retornaran tot seguit. Entre la col·laboració de tots el Pompeu Fabra vol reunir una bona col·lecció que reflecteixi la llarga història d'aquest centre, la primera escola pública que hi va haver a Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00