Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/08/2012

S'amplia el termini per participar en l'enquesta sobre l'habitatge a VNG

Oficina Local d’Habitatge Oficina Local d’Habitatge

El qüestionari es pot respondre online a través del web vilanova.cat o bé en format paper, disponible a l'OAC

Fins al 15 de setembre estarà disponible al web municipal vilanova.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana l'enquesta sobre l'habitatge a la nostra ciutat. Aquesta enquesta forma part del Pla Local de l'Habitatge 2013-2018 que es va presentar al mes de maig i que ha de contemplar totes les accions i mesures en matèria d'habitatge que l'Ajuntament de VNG vol impulsar en els propers sis anys.

El pla consta d'una part de diagnosi i anàlisi, que ja va ser presentada a prinicipis de juliol i, que es pot consultar al mateix web municipal. També consta d'una altra part, actualment en elaboració, on es fixen les línies estratègiques de treball que esdevindran accions concretes planificades en aquest període de temps fins al 2018.

A l'hora de redactar les propostes concretes d'actuació és quan es fa necessària la implicació i participació ciutadana que ha de servir perquè tothom qui ho desitgi participi i transmeti la seva visió sobre la situació de l'habitatge a Vilanova i la Geltrú. Això es pot fer contestant el qüestionari sobre l'habitatge.

En un principi l'enquesta havia d'estar disponible els mesos de juliol i agost però finalment s'ha ampliat el termini fins al 15 de setembre. les persones que no vulguin respondre l'enquesta online també poden fer-ho a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú o bé a l'Oficina Local d'Habitatge.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00