Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/07/2013

Menja't Vilanova col·labora amb la Festa Major organitzant un concurs fotogràfic

Les fotografies es poden presentar via facebook, twitter o correu electrònic  Les fotografies es poden presentar via facebook, twitter o correu electrònic

La fotografia guanyadora serà premiada amb un sopar per a dues persones en un dels establiments de l'associació

Menja't Vilanova organitzarà un concurs fotogràfic durant la celebració de la Festa Major. La fotografia guanyadora serà premiada amb un sopar per a dues persones en un dels establiments de l'associació.

Després de l'èxit del concurs fotogràfic de la Setmana del Mar 2013, els pabordes de la Festa Major 2013 i Menja't Vilanova s'han posat d'acord per organitzar aquest concurs i contribuir així a fer més gran la festa de la ciutat.

Les persones interessades en participar en aquest concurs han de publicar les fotografies que realitzin sobre qualsevol acte de Festa Major a través de Twitter, amb el hastag #fmvng, del Facebook de Menja't Vilanova o enviar-les al correu info@menjatvilanova.com.

Un cop finalitzada la festa, un jurat decidirà el guanyador en el termini d'una setmana. El veredicte es donarà a conèixer personalment i a través dels mitjans de comunicació.

Les bases completes del concurs es poden consultar a http://www.menjatvilanova.com/.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00