Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/06/2015

L'EPSEVG acull la Mostra d'Aprenentatges de l'Institut de Baix-a-mar 'Event1'

Els nois i noies de primer d'ESO van donar a conèixer mitjançant conferències i activitats els projectes educatius que han desenvolupat durant el curs

Divendres passat, l'alumnat de primer d'ESO de l'Institut de Baix-a-mar van presentar públicament els fruits de la feina realitzada durant tot el curs en la Mostra d'Aprenentatges ‘Event1' a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG).

L'acte es va iniciar amb una presentació i benvinguda a la sala d'actes de l'EPSEVG que va comptar amb la regidora d'Educació, Ariadna Llorens, en el darrer acte com a responsable d'aquesta cartera del Mandat Corporatiu 2011-2015. Ariadna Llorens va afegir-se a les felicitacions fetes pel director de l'EPSEVG, Frederic Vilà, a l'Institut i sobretot als nois i noies per organitzar una mostra com aquesta, destacant el fet que "l'Event1' és una iniciativa que té la tecnologia com a fil conductor". Així mateix, la regidora Llorens va fer esment a l'orgull per poder finalitzar la seva etapa al capdavant de la Regidoria d'Educació "amb aquesta primera mostra d'aprenentatges d'un institut que ha esdevingut eix cohesionador de la ciutat". 

event1_2

La mostra d'aprenentatges va comptar amb diverses conferències, a càrrec dels alumnes del primer curs d'ESO sobre qüestions com els volcans; la mitologia grega; els minerals o els misteris del nombre Pi, entre d'altres. Tot seguit també es va fer una mostra de projectes educatius i una mostra dels materials educatius realitzats pels mateixos alumnes.

L'Event1 ha estat una iniciativa de l'Institut de Baix-a-mar amb vocació de continuïtat i amb l'objectiu de compartir públicament l'aprenentatge assolit en el primer curs d'Educació Secundària Obligatòria en un centre que ha fet de l'ús de les noves tecnologies un senyal d'identitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00