Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/04/2013

L'escola d'aeronàutica de VNG i la Fundació Parc Aeronàutic de Sabadell estudien possibles col·laboracions en l'àmbit formatiu

 La FPAC disposa de més de 20 aeronaus i diferents hangars    La FPAC disposa de més de 20 aeronaus i diferents hangars

La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de VNG va visitar ahir al matí les instal·lacions de la FPAC a Sabadell

La regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens va visitar ahir al matí la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya (FPAC) situada a Sabadell i va reunir-se am bel president de la fundació, Domingo Jaumandreu i amb el responsable de l'àrea de formació, Jordi Pons.

Segons ha explicat la regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens "la visita ens ha permès conèixer les instal·lacions del Parc Aeronàutic de col·laboració entre l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova (EFAV) i la FPAC".

Per la seva banda, el responsable de l'àrea de formació de la FPAC, Jordi Pons, ha dit que "esperem trobar nexes d'unió amb l'EFAV per poder fer activitats de formació conjuntament amb Vilanova i la Geltrú".

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya disposa de diversos hangars i d'una flota de més de 20 aeronaus. En aquest sentit, durant la reunió es va valorar la possibilitat que els alumnes de l'escola de VNG puguin fer pràctiques en un entorn real com el que propicia la FPAC. D'altra banda, l'escola de formació aeronàutica de VNG ofereix formació en les especialitats d'aeronaus de pistó comal centre homologat que és per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria.

A la visita també hi va assistir la gerent de l'IMET, Mercè Duran i el cap de servei de l'EFAV, Alvaro Molinuevo.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00