Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2015

El 26 d'abril torna la pedalada cicloturística del Pantà de Foix

   Els participants podran triar entre un recorregut de 26 quilòmetres i un altre de 36   Els participants podran triar entre un recorregut de 26 quilòmetres i un altre de 36

La prova, no competitiva, celebra la segona edició amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta carretera punt d'origen de moltes rutes ciclistes

El diumenge 26 d'abril se celebrarà la 2a Pedalada Cicloturística del Pantà de Foix. Es tracta d'una activitats no competitiva d'iniciació al ciclisme, apte per a totes les persones majors de 14 anys, que té com a objectiu donar a conèixer i fer gaudir amb seguretat aquesta carretera, punt d'origen de moltes rutes ciclistes.

La pedalada ofereix dues modalitats de participació. La primera opció és un recorregut total de 26 quilòmetres, amb arribada a Castellet, mentre que la segona contempla una volta total de 36 quilòmetres, amb arribada a les Massuques.

La sortida serà a les 8.30 h, des del circuit ciclista situat al carrer del Bages (davant de Prysmian) i l'arribada es calcula pels volts de les 11 del mati, al mateix lloc.

Per participar a la pedalada és imprescindible haver formalitzat la inscripció, fet que suposa gaudir de la deguda assegurança i gaudir dels avituallaments. L'organització no es farà responsable de cap de les persones no inscrites. Cal tenir 14 anys complerts (nascuts el 2000 i anys anteriors), i els menors d'edat han de presentar una autorització dels pares o tutors. D'altra banda, és obligatori que tots els participants portin casc, aigua i càmara de recanvi.

Les inscripcions són gratuïtes i s'han de formalitzar en un dels següents establiments:
- Aqua Sport Club, camí de Solicrup 10
- Vila-Bike, plaça de Pau Casals 1
- Esports Prieto, avinguda del Garraf 32
- Bicicletes Iturat, carrer del Jardí 42
- VB Sport, avinguda del Garraf 63
- Fórmula Extrem Bike Center, carrer de l'Aigua 144
- Bicitecnic, carrer del Doctor Zamenhof 34

(més informació)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00