Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2015

Sessió informativa sobre la Garantia Juvenil

Ajuntament de VNG, Consell Comarcal del Garraf, Generalitat i Cambra de Comerç de Barcelona organitzen una sessió informativa adreçada al teixit empresarial sobre els beneficis de la contractació de joves d'entre 16 i 25 anys

Europa aposta per promoure l'ocupació dels joves i d'aquesta voluntat neix la iniciativa de la Unió Europea ‘Garantia Juvenil'. Aquest matí, davant els representants d'empreses de la ciutat i de la comarca, en un acte organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal, el Servei d'Ocupació de Catalunya i la Delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, la sala d'actes de l'IMET ha acollit la sessió informativa sobre 'Els beneficis de la contractació de joves per a les empreses en el marc de la Garantia Juvenil'.

La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens ha presentat l'acte i ha posat l'accent en el fet que actualment "els joves, entre els 16 i 24 anys són un dels principals col·lectius sense ocupació, amb taxes d'atur que se situen al voltant del 45%". Així doncs, la regidora Llorens ha destacat el repte llençat per la Unió Europea i ha afirmat que "Europa ho té molt clar i per això ha fet una aposta important per l'ocupació dels joves". Finalment, la regidora d'Ocupació ha reiterat "el compromís municipal en treballar conjuntament amb les empreses amb l'objectiu de la seva dinamització i alhora l'augment de la contractació de joves del territori". Per aquest motiu ha demanat a les empreses participants que s'impliquin i apostin per la contractació de joves en el marc d'aquets programa que contempla diversos incentius i bonificacions per tal que també sigui una oportunitat per la teixit empresarial el fet de contractar joves entre els 16 i els 25 anys.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00