Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/07/2016

L'Espai Far se suma a la Festa Major

L'Espai Far obrirà de dimarts a diumenge matí i tarda    L'Espai Far obrirà de dimarts a diumenge matí i tarda

El nou equipament museístic farà portes obertes el dia 5 per celebrar la Mare de Déu de les Neus. Després de l'èxit de les portes obertes d'aquest juliol, l'Espai Far s'obre als visitants el 2 d'agost

 En 9 dies han passat per l'Espai Far 1.173 persones. Amb una mitjana de més de 100 persones al dia, les portes obertes que s'han fet des del dia de la inauguració mostren la curiositat que molts vilanovins i vilanovines tenien per conèixer el nou museu de la ciutat, ubicat en un espai tan emblemàtic com el Far de Sant Cristòfol.

A partir de dimarts 2 d'agost caldrà pagar entrada per visitar l'Espai Far, però divendres 5 d'agost, amb motiu de la festa Major, se celebrarà una jornada de portes obertes, de 10 a 13 h.

L'horari d'obertura de l'Espai Far, fins al 30 de setembre, és de dimarts a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. L'horari d'hivern, de l'1 d'octubre al 31 de maig, serà de dimecres a diumenge de 10 a 14 h, i divendres i dissabtes també a les tardes, de 16 a 18 h.

Pel que fa a les tarifes, a partir de 2 d'agost l'entrada general costarà 3 euros. L'entrada reduïda, d'1,50 €, s'aplicarà a infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, persones jubilades, pensionistes o a l'atur, famílies nombroses, Carnet Jove i Carnet +25, o entrada 2x1 amb el carnet de les biblioteques de la Diputació de Barcelona.
També hi haurà entrada gratuïta cada primer diumenge de mes, per als infants fins a 3 anys, per als membres de l'ICOM i per als socis de les Associacions del Museu del Mar i d'Amics de la Carpa Juanita.

L'Espai Far acull també un punt d'informació turística de la ciutat, i és punt d'inici d'itineraris turístics, com el que es farà divendres 26 d'agost a les 20 h, titulat “Racons d e Mar”. Es tracta d'un itinerari urbà pels llocs més emblemàtics de la vida marinera de la ciutat. Aquesta passejada per la façana marítima passarà per indrets tan singulars com el port, les antigues cases de pescadors o la Torre Blava, on s'acabarà al terrat fent una copa de cava. Aquestes visites costen 7 euros i requereixen reserva prèvia al 639 868 491 o a info@arccultural.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00