Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/08/2016

El CUM reprèn la programació al setembre amb una conferència sobre les invasions biològiques

A partir del 15 de setembre el Campus Universitari de la Mediterrània programa cursos i conferències de l'àmbit de la Ciència i la Tecnologia. Les inscripcions ja estan obertes

El Campus Universitari de la Mediterrània ha programat una conferència sobre el coneixement i les eines de predicció en relació a les invasions biològiques a Catalunya. La sessió se celebrarà el 15 de setembre a les 18 h, a l'auditori de Neàpolis i anirà a càrrec del doctor en Biologia i Màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica i sots director del CREAF, Joan Pino.

'Les invasions biològiques a Catalunya: estat del coneixement i eines per a la predicció' presentarà l'anàlisi de la situació actual al nostre país; el projecte EXOCAT com a eina d'anàlisi de l'estat de les invasions i les eines a l'abast de la comunitat científica per a la predicció, així com els protocols d'anàlisi de risc i els models de risc d'invasió.

Les inscripcions per assistir a aquesta conferència, que és gratuïta, així com a la resta de cursos i sessions programades per als mesos de setembre i octubre ja es poden realitzar a través del web www.campusmed.net.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00