Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2013

El Juanita's Vilanova Beach Festival omple la façana marítima de Vilanova d'esports de lliscament

Una de les classes de paddle surf      Una de les classes de paddle surf

Tot i que el mal temps va provocar l'endarreriment i suspensió d'algunes activitats, el festival va aplegar més de 200 participants

Vilanova i la Geltrú ha celebrat amb èxit la primera edició del Juanita's Vilanova Beach Festival. La façana marítima de la ciutat es va convertir, durant el cap de setmana, en el punt de trobada pels practicants d'esports de lliscament com el paddle surf, el caiac i el longboard, entre d'altres activitats. 

Caiac Pràctica de caiac

Tot i que la pluja caiguda dissabte al matí i el vent que bufava en determinats moments van provocar l'endarreriment i la suspensió d'algunes activitats, com les sortides en catamarà o veler (J-80), el festival es va poder celebrar amb normalitat aplegant més de 200 persones provinents de la comarca i d'altres punts del territori català.

Tant l'organització com els participants valoren satisfactòriament la celebració i l'ambient viscut durant aquesta primera edició del festival, que pretén convertir la ciutat en un referent per a la pràctica d'esports de lliscament. 

Competició de longboard Competició de longboard

La bona acollida que ha tingut el festival fa que un dels objectiu de cara a la propera edició sigui ampliar l'oferta d'aquests esports i de les activitats complementàries.

Per seguir promocionant aquest esdeveniment esportiu es preveu realitzar diverses activitats al llarg de l'any que ajudin a reforçar la seva marca i el consolidin com un punt de referència dins del calendari d'aquestes modalitats esportives. Per aconseguir-ho, l'organització està oberta a l'entrada de nous patrocinadors i col·laboradors.

Consulta l'àlbum de fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00