Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2013

La segona Ruta de les Tapes serveix 30.000 raccions

El restaurant 'L'Infinit' rep el reconeixement com a tapa més votada    El restaurant 'L'Infinit' rep el reconeixement com a tapa més votada

Les tapes de l'Infinit i la Sidreria han estat les més votades

La II edició de 'Vng vol tapes' ha estat un èxit i pràcticament s'ha assolit la fita de 30.000 tapes servides. El restaurant l'Infinit i la Sidreria de VNG han estat els més votats per les seves tapes.

El regidor de promoció Econòmica, Gerard Figueras, va valorar molt positivament la rebuda per part de la ciutadania de la segona edició de la ruta. Figueras va destacar la col·laboració público-privada per fer esdeveniments que portin visitants a la ciutat. 'La ciutat serà forta quan tingui gremis forts', va dir, en referència a l'important paper del gremi d'Hoteleria i restauració en l'organització d'aquest esdeveniment de dinamització de la ciutat.

El president del Gremi, Jaume Martí, va explicar que 'en general, els establiments que han participat estan contents, els que repetien de l'edició passada, la majoria han fet les mateixes tapes, i els nous participants estan molt contents, ja que el que buscaven era que anés gent nova pel seu local, i això s'ha assolit'.

Tal i com es va anunciar, ha estat una ruta gastronòmica-tecnològica. Les xarxes socials, Facebook i Twitter han tingut un seguiment notable. Al Facebook les publicacions amb més èxit han estat les fotografies de les tapes i el vídeo promocional de la ruta. Respecte al Twitter, destacar que un twitt va aconseguir 127.235 vistes.

En l'acte de cloenda de la segona edició de la Ruta de les Tapes es va dur a terme ahir al Foment Vilanoví amb el lliurament de premis als participants en les diferents promocions. Tots els mapes de la ruta amb més de 15 segells entraven en un sorteig de premis entre els quals hi havia activitats nàutiques patrocinades per Roc Roi i l'Estació Nàutica, àpats en restaurants del 'Menja't' o vals de compra en establiments de Viu Comerç. 

Cloenda ruta tapes 2 'La Sidreria' reb el reconeixement com a tapa més votada


L'organització també va recollir a través dels mapes i d'Internet votacions sobre la millor tapa, que va ser ex-aequo per 'tararí que te brie', de la Sidreria i pel 'Timbal de patata i col' de l'Infinit.

La realitat augmentada ha estat una de les sorpreses més agradables d'aquesta ruta de les tapes. La guia d'establiments ha arribat a estar en el rànquing de Layar, durant el primer cap de setmana al número vuit de les capes més utilitzades a Espanya. Els usuaris han interaccionat amb la impressió digital del passaport i el cartell 243 ocasions.

El compte a Instagram, amb 206 followers i 258 following, ha convertit als participants en foto periodistes, immortalitzant l'esdeveniment amb les 107 fotografies i 300 likes.

A través de les xarxes, web i Instagram s'han regalat samarretes 'vngvoltapes', tapes a diferents establiments i entrades al cinema i als museus de la nostra ciutat, cosa que ha provocat interacció entre la Ruta i els usuaris. Descarrega't les fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00