Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/10/2008

El Consell Ciutadà per a la Convivència destaca el treball que es fa als centres educatius

La regidoria Encarna Grifell iel sociòleg Salvador Cardús La regidoria Encarna Grifell iel sociòleg Salvador Cardús

Més de cinquanta persones van assistir a la conferència del sociòleg Salvador Cardús

Ahir dijous 30 d'octubre es va celebrar el Consell Ciutadà per a la Convivència, espai de participació i sensibilització al voltant de la convivència a la ciutat, obert a la ciutadania en general. Hi van participar més d'una cinquantena de persones procedents de diferents àmbits.

En aquesta segona edició, la regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell, acompanyada de la regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs, va presentar els reptes que es plantegen en aquest àmbit a la ciutat. Grifell va ressaltar la importància de treballar plegats i alguns dels projectes que s'estan duent a terme actualment a la ciutat, fent especial incidència en els que es realitzen en els centres educatius entorn a la sensibilització i la cohesió social. En aquest sentit, representants de les escoles l'Arjau i Ginesta van exposar la seva experiència d'acollida familiar a les escoles.

La sessió va comptar també amb la participació del professor de sociologia i periodista Salvador Cardús, que va parlar sobre 'Els Fonaments de la convivència'. Finalment, s'obrí un torn de paraules amb l'objectiu de debatre i recollir diferents aportacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00