Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/02/2013

La Sala prepara per a aquesta primavera una exposició de fotografies de Vilanova i la Geltrú de la dècada dels 70

Foto cedida per l'Arxiu Històric Comarcal Foto cedida per l'Arxiu Històric Comarcal

La voluntat és que els ciutadans i ciutadanes participin aportant instantànies de l'època. La data límit és el 8 de març

El Centre d'Art Contemporani La Sala prepara per a la propera temporada una exposició fotogràfica on es reculli l'esperit dels anys 70 a la nostra ciutat. La transició democràtica, les manifestacions, l'estatut d'autonomia, els pantalons de campana, el Seat 127, els balls a la Bolera... 10 anys de la nostra història recollida en imatges.

L'objectiu és fer una exposició oberta a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes. Així, tothom que tingui fotografies d'aquesta dècada, les pot fer arribar a La Sala. La temàtica de les fotografies pot ser diversa, des d'escenes de la vida quotidiana a festes, actes polítics, indrets... L'únic requisit que es demana és que es pugui reconèixer la ciutat en les imatges.

Les instantànies es poden fer arribar per correu electrònic a lasala@vilanova.cat o bé portar-les directament al centre, al carrer de Joaquim Mir, 12 (telèfon 93 816 90 01), de dilluns a divendres de 10 a 14 h, fins al 8 de març.

A la mostra s'hi exposaran còpies digitals de les fotografies.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00