Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2017

Trobada de corals i dansa urbana, les propostes d’Escena per a aquest cap de setmana

Les 5 corals que actuaran dissabte a l'Auditori      Les 5 corals que actuaran dissabte a l'Auditori

5 corals vilanovines es donen cita dissabte a l'Auditori per mostrar el seu treball. Diumenge, la Companyia Iron Skulls Co porta la seva dansa experimental al Principal

 La temporada d'arts escèniques que s'ha engegat després de Carnaval porta aquest dissabte 11 de març a l'Auditori Eduard Toldrà una trobada de corals de Vilanova i la Geltrú. S'hi donen cita el Cor de Cambra Isquione-Bitxac, el Cor Fònics del Foment vilanoví, la Coral Moixaina, l'Orfeó vilanoví i Vingis Vilanova.

Les associacions corals són molt més que música. Són relacions humanes, convivència, lleure, i també música. La nostra ciutat compta amb una variada i rica quantitat de grups corals, i en aquesta ocasió hem volgut agrupar-ne un bon gruix per mostrar en un únic concert part del seu treball.

El concert tindrà dues sessions, una a les 18 h, i l'altra a les 21 h. El preu és de 2 euros, i les entrades es poden comprar taquilles el dia del concert i al web www.auditoritoldra.cat
A la web de l'Auditori també podeu consultar el programa del concert, que estarà presentat per David Puertas, i que s'inclou en el Programa de Suport a la Creació, SINGULART.

D'altra banda, diumenge 12 a les 19 h al Teatre Principal, la Companyia Iron Skulls Co porta "Sinestesia", un espectacle fusió de dansa urbana, contemporània i arts marcials.
Aquesta companyia de dansa experimental va sorgir d'un grup de Bboying (breakdance), "Iron Skulls Crew", format per ballarins de diversos punts d'Espanya i del sud de França, amb el desig d'investigar en les arts escèniques. Han estat la primera companyia de l'Estat que ha participat al festival de Hip Hop Breakin' Convention (Londres, 2015), i han rebut diversos premis destacats, com el premi del públic a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d'Osca, i el premi en la IV edició del Festival 10 Sentidos Fundación Mapfre de València.
Sinestèsia
L'espectacle "Sinestesia" destaca per la seva fisicitat transversal i creació d'atmosferes. Es representa un món post-apocalíptic, on un grup de supervivents inicien un viatge cap a una zona segura. El hip hop, l'acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per a crear un llenguatge on l'humà i l'animal s'uneixen, i conviden a l'espectador a un joc d'interferències sensorials.

Les entrades es poden comprar a taquilles del Teatre el dissabte de 17 a 20 h, un hora abans de l'espectacle, i al web www.elprincipal.cat

Aquest espectacle arriba amb una activitat paral·lela. El mateix diumenge, d'11 a 12.30 h al Teatre Principal, es farà un workshop de breakdance i hip hop. Les places són limitades, està dirigit a una edat a partir de 10 anys i no cal experiència prèvia. Cal portar roba còmoda i costa 8€. La venda d'entrades es fa a www.elprincipal.cat i a taquilla.
Iron Skulls va néixer a Barcelona el 2003 i està format per ballarins de tota la península. El taller ens aproparà a tots els coneixements que la companyia ha anat treballant entorn el hip hop, breakdance, house dance, claqué, lundy ho, etc. Iron Skulls Co es defineix com una companyia de dansa experimental que, a partir del hip hop, popping & breakdance, van trencar les bases d'aquests estils i els van fer evolucionar de manera més experimental.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00