Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/06/2014

La Mensa del Cor organitza un sopar solidari pels infants per aquest dissabte

L'entitat forma part de la Mesa d'Entitats Socials, i destina els ajuts a proporcionar un àpat al dia als infants que es troben en situació de risc social

Aquest dissabte 21 de juny a la plaça de l'església de Sant Joan a partir de les 9 del vespre, tothom qui ho vulgui podrà participar al sopar solidari organitzat per La Mensa del Cor, col·laborant i donant suport als projectes de La Mensa del Cor de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú i Hort Humà. El sopar, que comptarà amb música de festa major, té un preu com a donatiu de 12 euros per als adults, i de 8 euros per als infants.
El menú és una fideuà cuinada pel restaurant La Nau, amb botifarra i postres.
Els tiquets es poden comprar a la parròquia de Sant Joan i als centres cívics de Sant Joan, del Tacó, de la Sardana i del Molí de Vent.

La Mensa del Cor és un projecte social abraçat per Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú que pretén ajudar a reduir les carències alimentàries de famílies de Vilanova i la Geltrú es troben en una situació important de precarietat econòmica. És una iniciativa ciutadana, formada per diferents voluntaris i voluntàries que porten endavant el projecte. L'objectiu del projecte és lluitar contra les mancances nutritives dels més petits. Els beneficiaris del projecte vénen determinats pels serveis socials municipals en coordinació amb la direcció de les escoles per garantir l'adequació del servei, conjuntament amb els menjadors escolars. Amb aquest sopar, la Mensa del Cor vol promoure la implicació de la ciutadania de Vilanova i la Geltrú, tant de particulars com d'empreses, per a obtenir els recursos alimentaris suficients que garanteixin el programa d'un àpat sencer al dia per a aquells infants que ara no el tenen.

La Mesa d'Entitats Socials
La Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú està formada per Càritas, Creu Roja, DINS Garraf, ATRA, Servei Habitatge Sant Joan, Fundació Casa d'Empara, Amics de la Gent Gran, Associació ALÈ, amb el seu projecte Cafè Caliu; Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG); La Mensa del Cor, i Vilanova Actua. A més, també en forma part l'Ajuntament de VNG a través de la Regidoria de Serveis Socials i el Pla Local d'Inclusió Social. La Mesa d'Entitats Socials és una iniciativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que es va posar en marxa el mes de novembre de 2009 amb l'objectiu de sumar esforços i incentivar la resposta ciutadana en les situacions de precarietat econòmica i de diferents nivells d'exclusió social, a partir de la cooperació i el treball en xarxa entre totes elles. La voluntat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú és donar veu a les entitats i col·laborar amb elles en el disseny, execució i avaluació de les polítiques socials de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00