Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/02/2016

Els Coros d'en Carnestoltes, en forma

Els diferents grups de Coros van passar per l'escenari del Teatre Principal   Els diferents grups de Coros van passar per l'escenari del Teatre Principal

Més d'una dotzena d'entitats surten al carrer Dilluns de Carnaval per cantar els Coros, demostrant el bon estat de salut d'aquest acte satíric del Carnaval vilanoví

Si hi ha un acte que concentra la sàtira local durant els 7 dies del Carnaval vilanoví, és sens dubte els Coros d'en Carnestoltes. Un any més, Dilluns de Carnaval, les entitats van sortir al carrer per cantar als quatre vents les interioritats del Carnaval i de la ciutat. Temes com el pacte sociovergent al govern vilanoví, els càrrecs de l'alcaldessa Neus Lloveras, les eleccions del 27-S o les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP van ser els temes estrella en l'àmbit polític.
La sàtira local va tenir en el punt de mira altres temes, com la manca de cinema a la ciutat, la Fira de Novembre, la pista de gel, les avinences i desavinences entre entitats, o interioritats de la FAC i el Carnaval, com la polèmica per l'abús de l'alcohol a l'Arrivo.

Després de cantar en diferents punts del centre de la ciutat, les entitats van pujar als escenaris, primer del Círcol Catòlic i després del Teatre Principal, on el públic va fer cua per poder-les escoltar i comprar els seus programes de mà. Al Principal, a més, els regidors i regidores presents van tenir alguns moments de protagonisme, en un acte que es va allargar gairebé 4 hores i que va estar presidit per Sa Majestat el Rei Carnestoltes.

Entre els entitats que van preparar Coros aquest any, hi ha els Creuats de la Unió, l'Escolania de Can Pistraus, els Geganters de Vilanova, els Bastards d'Endimari, La Medusa, els Joves de l'Agrupació de Balls Populars, els Indianos i el Sarau, els Llaguts de Vilanova, el Grup de Dansa de Vilanova, els Falcons, l'Olímpic Tracatrà o la Penya Filatèlica.
Capítol a part mereixen els Naltrus, que van muntar un escenari a la plaça de les Neus, d'es d'on van oferir un concert amb exhibició de ball country i un brau mecànic.

Podeu veure un ampli àlbum de fotografies dels Coros aquí.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00