Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/08/2014

XI Edició de la Fira Fora Estocs

Torna el Fora Estocs aquest dissabte Torna el Fora Estocs aquest dissabte

Totes les marques als millor preus el dissabte 30 d'agost al Fora Estocs de la plaça de la Vila

La Fira Fora Estocs torna a Vilanova i la Geltrú aquest dissabte dia 30. La fira, referent comercial a la comarca, se celebrarà a la plaça de la Vila de les nou del matí fins a les nou del vespre, en horari ininterromput.

La Fira Fora Estocs s'organitza des de l'associació de comerciants i serveis Viu Comerç. Aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora d'ella mateixa pels articles de temporada que porten les botigues participants i els preus de liquidació, que fan de la fira una oportunitat de compra immillorable.

El seu objectiu és la venda de l'estoc de temporada. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes d'estiu a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes venen de la mà del comerç associat a Viu Comerç, per tant, comerç de qualitat i de proximitat de la ciutat, amb parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica, formació i múltiples empreses de servei i benestar per les persones, etc. En l'edició d'enguany, el nombre de participants serà similar a les darreres edicions, amb una cinquantena de carpes.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, s'ha convertit en un esdeveniment comercial a la comarca i aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions i comarques veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.

Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel i Casernes amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00