Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/07/2016

La Marxa Som arriba divendres a VNG

Rebuda i parlaments a la plaça de la Vila

 La Marxa Som arriba divendres a la tarda a Vilanova i la Geltrú. Es tracta d'un itinerari popular que recorre totes les comarques del Principat de Catalunya "reivindicant de manera simbòlica la llibertat i la plenitud del país."

A les sis de la tarda a la plaça de la Vila hi haurà una rebuda als participants a la marxa, la lectura d'un manifest i parlaments a càrrec de Jordi Baiges i Carme Prades, en nom d'Òmnium Cultural, Irene Gibrat, com a representant de la Marxa Som i l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.

Els participants a la marxa hauran sortit el mateix divendres a les 8 del matí de Calafell, passaran per Cubelles i arribaran a la capital del Garraf a la tarda. La festa seguirà en el marc del festival de música popular El Tingladu, amb un sopar popular. Dissabte 23, a les 8 del matí, es reprendrà la marxa des de la plaça de la Vila, per anar fins a Sitges.

La Marxa Som recorre aquests dies el territori català en quatre circuits diferents, la columna de Ponent, la Columna Sud, la Columna de Llevant i la Columna Metropolitana. Els quatre itineraris confluiran a Montserrat el 31 de juliol.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és "acostar-se a tot el territori, poble a poble, plaça a plaça, per plantejar diàlegs sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa. Es tracta, per tant, d'una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat."

La Marxa Som forma part del conjunt d'entitats i iniciatives impulsores de la Convenció Constitucional Ciutadana en el marc de la plataforma Reinicia Catalunya.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es va adherir a la Marxa Som en el ple del 4 de juliol.

Més informació: http://www.lamarxasom.cat/

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00