Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2016

Una cantada de corals intergeneracional i una sardinada popular amb ball, principals novetats del programa Primavera Activa 2016

   Primavera Activa - abril, maig, juny - Primavera Activa - abril, maig, juny -

La primera de les activitats és la jornada 'Radiografia de la Sanitat al Garraf' que es farà el dimecres 13 d'abril al Casal Municipal d'Avis de VNG

La setmana vinent s'encetaran els actes del programa d'activitats adreçat a la gent gran Primavera Activa 2016. El programa conté una vintena d'accions que s'allargaran durant els mesos vinents.

Dimecres 13 d'abril el Consell Comarcal del Garraf, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consorci Sanitari del Garraf, ha organitzat la jornada Radiografia de la sanitat al Garraf. Una proposta que té entre els seus objectius donar a conèixer els serveis i les infraestructures sanitàries que hi ha a la comarca, els serveis d'atenció a les persones i els seus professionals, informar sobre les llistes d'espera i saber com afronten el dia a dia els professionals sanitaris. La jornada es farà al Casal Municipal de VNG, de 10 a 12 hores. L'entrada és gratuïta però cal fer inscripció prèvia, al 93 814 04 00.

El programa Primavera Activa inclou diferents novetats quant a les propostes d'aquest trimestre. Una d'elles és la XI Trobada de Corals “Concert a una sola veu” que es farà el dijous 28 d'abril a l'Auditori Eduard Toldrà de VNG. Per primera vegada actuaran juntament amb les corals d'entitats de gent gran de la ciutat, la coral Fratello Sol del Col·legi Divina Providència. D'aquesta manera la cantada tindrà un component intergeneracional, seguint així altres accions que promou l'Ajuntament de VNG per afavorir l'intercanvi d'experiències entre la gent gran i els infants.

Un altre de les novetats serà una Sardinada i Ball Popular prevista pel dimecres 15 de juny a les 19 hores a la plaça del Port. La festa està organitzada per la Gent Gran de Mar i vol ser el preludi a l'arribada de l'estiu.

Altres propostes del Primavera Activa són una Xerrada a càrrec de la Policia Local de VNG, l'exposició “I tu, què col·lecciones? ensenya'ns-ho!”, la Passejada pel nucli antic de la Geltrú, Trobades gastronòmiques, o els Balls amb música en viu que es fan de manera quinzenal, els diumenges a la tarda al Casal Municipal de Gent Gran.

Podeu consultar aquí tota la programació, els horaris i les inscripcions per cadascuna de les activitats.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00