Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/01/2014

L'alcaldessa destaca l'alt grau d'unanimitat al Ple

Miquel Àngel Gargallo, Neus Lloveras i Glòria Garcia  Miquel Àngel Gargallo, Neus Lloveras i Glòria Garcia

Neus Lloveras creu que aquest és un bon punt de partida per fer una proposta de pressupost municipal

Aconseguir aprovar un pressupost que doni resposta a les inquietuds unànimes dels grups municipals i contribuir al procés nacional com a ciutat són els dos objectius que l'alcaldessa ha marcat per aquest any.

Neus Lloveras ha fet una valoració del Ple municipal de gener destacant la unanimitat en alguns punts. "Els grups del consistori tenim el mateix punt de vista en moltes qüestions. Els temes socials ens preocupen molt a tots." L'alcaldessa ha posat de relleu la coincidència en el rebuig a la violència masclista, en la sanció als habitatges buits, en el suport a les entitats del tercer sector, i en el treball per evitar la pobresa energètica. Per Lloveras aquest ha de ser un punt de partida per presentar una proposta econòmica per aquest any, "ho hem de poder plasmar en un pressupost que faci possible tots aquests objectius que ara tenim."

D'altra banda, l'alcaldessa ha parlat del "consens notable" del Ple -21 de 25 regidors- en la moció de suport a la Consulta. "Vilanova ha de tenir un protagonisme en el procés nacional, hem de treballar per aportar el nostre granet de sorra".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00