Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/07/2014

Una regidora de Guayaquil visita Vilanova

Luzmila Nicolalde ha estat convidada a la ciutat per l'Associació Hispano-Llatina d'Artistes

La segona tinenta d'Alcaldia i regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria García, ha rebut aquest migdia al Saló de Plens de l'Ajuntament la regidora Luzmila Nicolalde, de l'Ajuntament de Guayaquil, a l'Equador.
Nicolalde ha explicat que tot just ha pres possessió del càrrec en el nou govern format per l'alcalde José Nebot, que porta 15 anys de legislatura amb el partit socialcristià.
Guayaquil és la ciutat més poblada i gran de la República de l'Equador, i una de les principals opositores al règim de Correa. Les darreres eleccions han fet perdre molts vots al partit que governa el país, i segons la regidora, el pes de ciutats com Guayaquil pot ser determinant en el futur de la política del país.

Glòria García, acompanyada del regidor d'IC-Verds Manel Claver, li ha fet entrega d'una reproducció de la Pasífae, símbol de la ciutat. Per la seva banda, la regidora equatoriana ha obsequiat l'Ajuntament amb un llibre de fotografies de la transformació que ha sofert Guayaquil des de l'any 2000.

Nicolalde ha arribat a Vilanova de la mà de l'Associació Hispano-Llatina d'Artistes, que presideix Jacqueline Castro, i ha aprofitat la jornada per passar pel programa de ràdio que Castro presenta a Canal Blau FM.

La seva visita a Catalunya ha servit per oferir un curs de lideratge polític a Barcelona, organitzat per la Diputació de Barcelona. Abans de dedicar-se a la política a finals dels 90, Luzmila Nicolalde va ser presentador del programa de televisió de més audiència de l'Equador durant més de 30 anys.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00