Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/02/2017

Donatiu de l'Estanc 14 a l'Economat

Tomàs Rosalen en el moment de lliurar el taló a la regidora Gisela Vargas   Tomàs Rosalen en el moment de lliurar el taló a la regidora Gisela Vargas

El propietari de l'estanc cedeix part del benefici de la venda de la Grossa de Cap d'Any a aquest servei de la ciutat

Dilluns es va celebrar a l'Economat de Vilanova i la Geltrú un acte d'agraïment pel donatiu de 2.000 euros que ha fet l'Estanc 14 al servei.

La regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas; els responsables de l'Economat, Manolo Mateos i Ramon Caba; i el coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, Ramon Carbonell, van rebre Tomàs Rosalén, propietari de l'estanc número 14 de la ciutat, que va decidir destinar part del benefici de la venda de la Grossa de Cap d'Any a l'Economat de VNG. A l'acte hi va assistir també el director comercial de Loteria de Catalunya, Tino Fanjul.

Aquest servei complirà dos anys el mes de març i, gràcies a col·laboracions com aquesta, del teixit humà, empresarial i social de la ciutat ha aconseguit un dels seus principals objectius: dignificar l'acollida a les persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat i la recollida d'aliments. Les persones ateses van cada quinze dies a l'Economat per triar els aliments bàsics que s'hi ofereixen. Aquesta va ser una de les novetats més importants que va suposar el servei: poder escollir allò que es necessita.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00