Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/10/2007

Joan Saura i Joan Ignasi Elena signaran el 27 d'octubre el conveni de coordinació i cooperació entre els Mossos d'Esquadra i la Policia local de VNG

Prèviament, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú es reunirà dilluns amb el conseller d'Interior per conèixer més dades sobre el desplegament dels mossos, previst pel proper 1 de novembre.

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, es reunirà dilluns vinent amb el conseller d'Interior, Joan Saura, per conèixer detalls més concrets sobre el desplegament del Mossos d'Esquadra a la ciutat, previst per les zero hores del dia 1 de novembre de 2007. Per l'alcalde de la ciutat aquest desplegament suposa una millora de la coordinació dels dos cossos de seguretat, que inclou un increment de la dotació policial i una millora pel que fa als operatius relacionats amb la seguretat i en el compliment de les ordenances. 

És en aquest sentit que, el dissabte 27 d'octubre el conseller d'Interior, Joan Saura, i l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, formalitzaran la signatura del conveni de coordinació i cooperació, on es recullen els principis general d'intervenció d'ambdues forces policials. Sobre la possibilitat d'incrementar la plantilla de la policia local, l'alcalde ha manifestat que primer cal saber quin és el nombre exacte d'efectius dels Mossos d'Esquadra, que començaran a treballar a partir del novembre a la ciutat i constituir la Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcalde, on es perfilaran les funcions de cadascun dels cossos policials. Amb tot això, l'alcalde creu que tindran prous elements per a establir una política de contractacions.

Tot i que Joan Ignasi Elena creu necessari incrementar l'actual plantilla de la policia municipal, el número vindrà determinat en funció del nombre d'agents dels Mossos que inclogui el desplegament. L'alcalde també ha dit que les noves contractacions entrarien en el pressupost de 2008.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00