Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/05/2016

L’Eixample Nord i els nous contractes de neteja, jardineria i enllumenat, al Consell Municipal de Veïns

 El Consell Municipal de Veïns i Veïnes, al saló de Plens El Consell Municipal de Veïns i Veïnes, al saló de Plens

Els representants veïnals coneixen amb més detall les accions aprovades en els àmbits urbanístic i de serveis viaris

 L'Eixample Nord, el projecte del passeig Marítim i de la plaça del Port i els nous contractes de neteja, jardineria i enllumenat van ser els principals temes del Consell Municipal d'associacions de Veïns i Veïnes. La trobada es va fer dimecres al vespre al saló de plens.

El Consell va començar amb l'explicació del regidor d'Urbanisme, Gerard Llobet sobre l'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General en el sector de l'Eixample Nord. Llobet va explicar que les principals modificacions són la divisió de l'Eixample en tres sectors per tal d'adequar-lo als ritmes futurs de la ciutat, mantenir l'equilibri activitat-habitatge i incrementar l'edificabilitat per garantir la viabilitat econòmica, social i ambiental, incorporant els criteris de ciutat compacta.

Consell de veïns, 1Seguidament el regidor de Serveis Viaris, Joan Giribet, va explicar les novetats pel que fa als contractes de neteja, jardineria i enllumenat de la ciutat. Giribet va destacar que l'1 de juny començarà el nou contracte de jardineria i que s'ha incrementat el pressupost de neteja en 400.000 euros. Finalment també va explicar el projecte de reurbanització del passeig Marítim i de la plaça del Port que s'iniciarà al setembre d'enguany, així com el projecte de la platja del Far que suposarà la recuperació del sistema de dunes.

Els representants de les entitats es van interessar per diversos aspectes com el cobriment del torrent i la seva canalització en el marc de l'Eixample Nord, pel manteniment de les torres de defensa i les mulasses a l'hora de desenvolupar els projectes de reurbanització, la problemàtica dels arbres que aixequen les voreres o el mobiliari urbà de la ciutat.

Consell de veïns, 2El consell va comptar, per part del govern municipal, a banda dels regidors d'Urbanisme i Serveis Viaris, amb l'alcaldessa, Neus Lloveras, el primer tinent d'alcaldia, Juan Luís Ruiz i la regidoria d'Esports i Joventut, Blanca Albà. Per part de l'oposició van ser-hi presents els regidors de SOM VNG Enver Aznar i Deborah Zimmerman, el regidor del a CUP, Josep Maria Doménech, el regidor del PP, Carlos Remacha, i la regidor no adscrita, Carmen Reina.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00