Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2016

Compartim, un espai de trobada per a les famílies a les escoles

Les activitats de col·laboració amb la Marató de TV3 van ser tot un èxit   Les activitats de col·laboració amb la Marató de TV3 van ser tot un èxit

La Regidoria de Convivència i Equitat promou la relació entre famílies de diverses procedències a través de tallers i activitats diverses

La Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb algunes escoles de la ciutat, ha encetat l'any donant continuïtat a les sessions del projecte Compartim del curs 2015/2016.
Aquest projecte pretén fomentar el coneixement i l'intercanvi entre persones de diferents procedències, a través d'espais de trobada per a les famílies de l'alumnat, on poder fer créixer l'hàbit de relació, l'intercanvi d'experiències i el respecte a la diferència, fent ús de la llengua catalana com a eina quotidiana d'aquesta relació.

Des del mes d'octubre fins al juny es programen activitats d'interès per als grups. Actualment el projecte Compartim compta amb grups estables a les escoles Ginesta, Arjau i Sant Jordi.
El primer trimestre del curs es van realitzar diferents activitats d'interès com xerrades d'estalvi a la llar, el banc del temps o la moneda local Turuta, a banda de tallers de cuina senegalesa, marroquina i catalana.
projecte Compartim petita
Des del Compartim també es va col·laborar el passat mes de desembre en la Marató de TV3, elaborant manualitats i també un berenar solidari que van despertar l'interès i la col·laboració de tota la comunitat educativa.

Aquest segon trimestre està previst realitzar visites a diversos espais de la ciutat, tallers, xerrades i preparar la participació a la III Festa de la diversitat cultural. Des de la Regidoria es convida totes les famílies d'aquests centres a participar en aquest enriquidor projecte.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00