Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/02/2017

Conveni entre l'IMET i la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

Signatura Conveni IMET Confraria de Pescadors  Signatura del conveni amb el patró major de la Confraria de Pescadors.

Amb aquest conveni, la Confraria cedeix l'ús d'un magatzem al port de VNG per a tasques de formació pràctica relacionades amb activitats formatives i ocupacionals de l'IMET i l'IES Lluch i Rafecas.

L'Institut Municipal d'Educació i Treball, IMET, i la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, han signat un conveni de col·laboració. L'objectiu del conveni és fer de punt inicial de cooperació entre ambdues parts. La Confraria és titular d'aquesta nau per una concessió administrativa de la Generalitat i, a través d'aquest conveni de col•laboració, l'IMET el subroga concessionalment com a espai educatiu.
En aquest cas, la Confraria cedeix l'ús del magatzem de 70 metres al port de Vilanova i la Geltrú per a tasques de formació pràctica relacionades amb activitats nàutiques, portuàries i pesqueres de programes i activitats formatives i ocupacionals que ja es promouen des de l'IMET i l'IES Lluch i Rafecas. 

L'espai atorgat es feia servir com a magatzem d'estris i pertany a l'antiga zona de Tint on es troba el safareig, i els cremadors de xarxes. Amb aquesta concessió es preveu que els alumnes dels diferents plans d'Ocupació de l'IMET puguin fer pràctiques duent a terme petites tasques de restauració que a l'hora ajudin a recuperar una zona d'interès històric. 

El conveni té una durada de dos cursos, prorrogable. Aquest nou equipament, també servirà com a taller de pràctiques per al cicle formatiu dual de grau mitjà, impartit per l'Institut Lluc i Rafecas, de Tècnic en Manteniment Electromecànic i manteniment de vaixells esportius i d'esbarjo. Amb aquest nou espai es promouen les professions i activitats econòmiques lligades al desenvolupament del territori, a més de poder donar suport a la inserció i al manteniment de llocs de feina. 

Aquest conveni forma part d'una sèrie de convenis que l'IMET vol potenciar amb les associacions de la ciutat per millorar el projecte educatiu de ciutat, impulsant les actuacions i la coordinació de tots els agents, entitats, instàncies i serveis que puguin incidir en l'educació, la formació professional i en el treball de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00