Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2016

Prop de 300 litres de llet per a l'Economat gràcies a la iniciativa 'Llet x revistes' de les biblioteques de Vilanova

Entre el 15 de febrer i el 5 de març s'ha dut a terme una nova edició de la campanya, en la que s'oferien tres revistes a tothom qui portés un litre de llet per a l'Economat de VNG

 La Xarxa de biblioteques que Vilanova i la Geltrú ha aconseguit recollir 282 litres de llet amb l'acció “Llet per revistes”, que ha tingut lloc a les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona del 15 de febrer fins al 5 de març. Els usuaris s'han endut 963 revistes d'entre els 1.857 exemplars que hi havia per triar i remenar a canvi d'un bric de llet. Així, s'ha incrementat el nombre de litres recollits respecte l'anterior edició, quan se'n van recollir 230.

Es tracta d'una manera solidària de donar sortida a totes les revistes que es retiren del servei de préstec periòdicament, posant-les a disposició de la ciutadania que hi pugui estar interessada. La campanya llet per revistes és un nou exemple de com equipaments d'àmbits molt diferents poden fer possible un treball en xarxa que generi aliances i noves propostes a la nostra ciutat. Ara aquests litres de llet engreixaran els prestatges de l'Economat de Vilanova, en una iniciativa organitzada per les biblioteques de la ciutat en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00