Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/10/2016

El projecte BarçaKids torna a Vilanova i la Geltrú

  Vilanova i la Geltrú, juny de 2016 Vilanova i la Geltrú, juny de 2016

En aquesta segona edició el projecte s'amplia de 4 a 9 escoles

Des d'aquesta setmana i fins el 4 de novembre la Fundació del FC Barcelona torna a oferir als centres educatius de primària de la ciutat el projecte BarçaKids. Una activitat que porta 5 anys celebrant-se arreu de Catalunya i que a Vilanova i la Geltrú s'organitza per segona vegada en un mateix any, a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol dels Alumnes Obrers.

El BarçaKids és una acció adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys que busca fomentar i consolidar els valors dels infants a través de l'esport, el joc i la participació activa i inclusiva, des de criteris pedagògics.

Mitjançant un Edukit, integrat per una unitat de recursos mòbil, en forma de petit camp de futbol, material esportiu i escolar, pantalles i tauletes tàctils, els infants podran realitzar les activitats proposades.

Cada escola pot escollir entre cinc unitats didàctiques basades cadascuna en un valor: respecte, esforç, ambició, treball en equip i humilitat, els valors que formen part del sistema de valors del FC Barcelona, així com dels idearis d'institucions com Unicef i del currículum educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El mes d'abril, 750 nens i nenes de quatre escoles vilanovines van participar del projecte. En aquesta segona edició el BarçaKids s'amplia i arriba a cinc escoles més: La Ginesta, Volerany, Cossetània, Sant Jordi, Escola Pia, Pompeu Fabra, La Pau, Canigó i l'Arjau. També hi participaran alumnes de l'escola Vilamar de Calafell

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00